De Hoge

Kies je voor Blinq, dan kun je kiezen uit veel verschillende soorten en maten appartementen. Voor ieder wat wils dus! De Hoge biedt je de keuze uit 65 koopappartementen. De woonoppervlaktes variëren vanaf circa 75 m2 tot maar liefst circa 239,7 m2 voor de penthouses. Bovendien kun je altijd je auto kwijt want ieder koopappartement beschikt over minimaal 1 overdekte parkeerplaats.

Aantrekkelijk? Bekijk in de woningzoeker de oppervlaktes van de appartementen en buitenruimtes. Laat je zeker ook inspireren door de sfeerplattegronden en webtours!

Appartementen

Verdeeld over de begane grond en 1e verdieping vind je in De Hoge twee maisonnette appartementen met een prachtig, ruim terras welke direct grenst aan het water.

Op de 1e en 2e verdieping komen in totaal zes hoekappartementen en twee tussenappartementen. Vanaf de 3e tot de 15e verdieping woon je altijd in een hoekappartement. Deze zijn op de 4e verdieping ook nog eens voorzien van een extra grote buitenruimte.

Ga jij liever voor groots wonen, op grote hoogte? Op de 16e, de bovenste verdieping van De Hoge komen 2 waanzinnige penthouses, met ieder 2 balkons. Zo geniet je dus op ieder moment van de dag van een fijne plek buiten, mét skyline views!