Blinq vorm header
Save the date!

03 - 06 - 2022

12 s4 Van Wijnen   De Blinkert cam 001 webp

[Beste]
We hebben belangrijk nieuws voor je in deze nieuwsbrief: de datum van de start verkoop is namelijk bekend! Je hebt nog tot 22 juni de mogelijkheid om je voorkeur(en) aan te geven waarmee je voorrang krijgt bij de toewijzing.

Start verkoop donderdag 23 juni om 20.00 uur!
Binnenkort ontvang je van ons de “officiële” uitnodiging voor de online start verkoop op donderdag 23 juni, vanaf 20.00 uur. De dag erna, dus op 24 juni, organiseren we een Meet & Greet op locatie, tussen 16.00 en 18.00. Het verkoopteam, de architecten en natuurlijk de makelaars staan dan klaar om je laatste vragen te beantwoorden én je kunt dan de brochure ophalen. Handig om deze data alvast in jouw agenda te noteren!

Maak je voorkeur bekend
De variatie in zowel De Lage als De Hoge is groot! Hoe en met wie je in Blinq ook wilt wonen, alleen, samen, of met je gezin, voor iedereen zit er wel een appartement tussen die past bij jouw wensen.

Op de website kun je per gebouw en bouwnummer op je gemak meer informatie en de sfeerplattegronden bekijken. Goed om te weten: ieder koopappartement beschikt over minimaal 1 overdekte parkeerplaats.

We zijn benieuwd naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat, zodat wij je gericht op de hoogte kunnen houden. Laat het ons weten via deze link en volg deze stappen:

  • Stap 1: Selecteer het gebouw en bouwnummer van jouw eerste voorkeur, klik vervolgens in het hoofdmenu op “interesse””.
  • Stap 2: Login met jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord. Indien je geen gebruikersnaam hebt, maak deze dan aan.
  • Stap 3: Klik op het tabje ‘mijn woning’ en klik op bijwerken.
  • Stap 4: Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan op ‘woningzoeker’. Hier klik je de appartementen van je 2e, 3e, 4e, etc. voorkeur. Daarna klik je op ‘interesse’ om je voorkeur(en) toe te voegen aan je account.
  • Jouw definitieve keuze, die maak je pas bekend als de prijzen definitief zijn. Op de dag van de start verkoop weten wij pas de definitieve verkoopprijzen.

In de woningzoeker kun je filteren op jouw specifieke wensen en zie je alle prijsranges. Ook kun je vanaf daar alvast heel gaaf een 360 graden kijkje nemen, van bijvoorbeeld het plein en het groene dek, maar ook in verschillende appartementen. Klik hier voor de tours in De Lage en hier voor De Hoge, via de knop “bekijk webtours”.

BNR89 4

Met het zonnige lange weekend in het achterhoofd inspireren we je graag met een fijn plaatje van één van de balkons! In dit geval type Q, welke je zowel in De Hoge als De Lage op verschillende verdiepingen terug vindt.

Balcony cam002 1Block B bnr 85 1

Op de 4e verdieping van zowel De Lage als De Hoge hebben de appartementen een extra groot terras. Dat ziet er ongeveer zo uit! Zie jij jezelf al zitten met vrienden en familie?

Financiële verklaring
Is het besluit al gevallen en wil jij wonen in Blinq? Wanneer je bij je inschrijving een financiële toets meestuurt geeft ook dit voorrang bij de toewijzing. Deze financiële toetsing kun je alvast laten opstellen door een financieel adviseur. Uiteraard is dit niet verplicht en ben je geheel vrij om naar een erkend adviseur van jouw voorkeur te gaan voor de financiële toets.

Heb je na het lezen van deze mailing nog vragen, bel of mail gerust met de makelaars. Kettner Makelaars beantwoordt je vragen met plezier. Je kunt hen bellen op 010 452 6555 en mailen naar info@kettner.nl. Zij helpen je heel graag!

We wensen je een heel fijn pinksterweekend toe!

Met vriendelijke groet,
Projectteam Blinq.