Blinq vorm header
Prijsranges bekend, geef nu je voorkeur door!

30 - 05 - 2022

12 s4 Van Wijnen   De Blinkert cam 002 webp

Het is zover! Wij maken de prijsranges bekend van de 90 appartementen in Blinq. Naar welk bouwnummer gaat jouw voorkeur uit? Laat het ons weten en krijg voorrang bij de toewijzing!

De appartementen in Blinq

Gebouw De Lage geeft je de keuze uit 25 koopappartementen, De Hoge uit nog eens 65 appartementen, waaronder 2 penthouses. In totaal bestaat het programma uit maar liefst 22 verschillende types, variërend in grootte, buitenruimte en ligging. Voor ieder wat wils dus! Verder beschikt ieder appartement over minimaal 1 overdekte parkeerplaats. Vanaf nu kun je op deze website per gebouw en bouwnummer op je gemak meer informatie en de sfeerplattegronden bekijken.

Maak je voorkeur bekend

We zijn benieuwd naar welk bouwnummer jouw voorkeur uitgaat, zodat wij je gericht op de hoogte kunnen houden. Ook krijg je voorrang bij de toewijzing wanneer je je voorkeuren hebt doorgegeven. Laat het ons weten via deze link en volg deze stappen:

  • Stap 1: Selecteer het gebouw en bouwnummer van jouw eerste voorkeur, klik vervolgens in het hoofdmenu op “interesse””.
  • Stap 2: Login met jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord. Indien je geen gebruikersnaam hebt, maak deze dan aan.
  • Stap 3: Klik op het tabje ‘mijn woning’ en klik op bijwerken.
  • Stap 4: Heb je interesse in meerdere bouwnummers? Klik dan op ‘woningzoeker’. Hier klik je de appartementen van je 2e, 3e, 4e, etc. voorkeur. Daarna klik je op ‘interesse’ om je voorkeur(en) toe te voegen aan je account.
  • Jouw definitieve keuze, die maak je pas bekend als de prijzen definitief zijn. Op de dag van de start verkoop weten wij pas de definitieve verkoopprijzen.

Om je alvast een klein tipje van de sluier te geven… Een charmant appartement, bouwnummer 5 gelegen op de 1e verdieping van De Hoge, met twee slaapkamers én een fijn balkon van 12 m², heeft tijdens de start verkoop een koopsom tussen de € 343.000,- en € 360.500,- v.o.n. Benieuwd naar alle andere prijsranges? Je vindt ze in de woningzoeker, waar je ook kunt filteren op jouw specifieke wensen.

Ook zo benieuwd hoe de appartementen er van buiten én van binnen uit zien? We laten je niet langer in spanning!

Via de woningzoeker kun je een heel realistisch 360 kijkje nemen op het plein en het groene dek. Ook kun je vanaf nu de eerste webtours voor verschillende type appartementen in 360 graden bekijken! Klik hier voor de tours in De Lage en hier voor De Hoge, via de knop “bekijk webtours” kun je je alvast laten inspireren! Gaaf toch, om zo alvast een eerste indruk te krijgen? De komende tijd delen we steeds meer impressies en extra webtours op deze site.

BNR89 2

Type Q vind je zowel in De Hoge en De Lage, op verschillende verdiepingen. Wie weet is dit binnenkort wel jouw nieuwe woonkamer!

BNR89 1

En dit is een impressie van één van de appartementen in het type R, gelegen op de 5e t/m 15e verdieping van De Hoge en de 5e verdieping van De Lage! Zie jij jezelf hier al kokerellen?

Start verkoop

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ontvang je binnenkort een uitnodiging voor de online start verkoop. Ideaal, je hoeft er je huis niet voor uit. Naar verwachting is de start verkoop al in juni, houdt ons dus zeker in de gaten. Via de nieuwsbrief, deze site en onze socials (Facebook en Instagram) wordt de exacte datum als eerste bekend gemaakt.

Ga jij voor één van de appartementen in Blinq? Wanneer je bij je inschrijving een financiële toets meestuurt geeft ook dit voorrang bij de toewijzing. Deze financiële toetsing kun je alvast laten opstellen door een financieel adviseur. Uiteraard is dit niet verplicht en ben je geheel vrij om naar een erkend adviseur van jouw voorkeur te gaan voor de financiële toets.

Heb je na het lezen van deze mailing nog vragen, bel of mail gerust met de makelaars. Kettner Makelaars beantwoordt je vragen met plezier. Je kunt hen bellen op 010 452 6555 en mailen naar info@kettner.nl. Zij helpen je heel graag verder.

Wie weet tot heel snel!

Met vriendelijke groet,
Projectteam Blinq.