Blinq vorm header
Blinq. in verkoop en Meet and Greet!

01 - 09 - 2022

4

Donderdagavond 23 juni jl. zijn we online gestart met de verkoop van Blinq. De dag erna was de Meet & Greet waarbij geïnteresseerden de brochure op konden halen, de maquette konden bekijken en natuurlijk vragen konden stellen aan het verkoopteam en de architecten.

Was je hier niet bij, maar wil je wel alles weten over het project? Bekijk dan de brochure online, via deze link.

Inschrijven
De eerste toewijzingsronde heeft inmiddels plaats gevonden, er zijn echter nog appartementen beschikbaar! In de woningzoeker kun je filteren op jouw specifieke wensen en zijn alle v.o.n. prijzen per gebouw en bouwnummer terug te zien. Ook kun je vanaf daar alvast heel gaaf een 360 graden kijkje nemen, van bijvoorbeeld het plein en het groene dek, maar ook in verschillende appartementen. 

Alle verkoopstukken staan inmiddels op deze site, onder het kopje ‘downloads’. Hier staan onder andere de definitieve prijslijsten van zowel De Hoge als De Lage , de brochure, de technische omschrijving en de verkooptekeningen. Liever op het gemak door een geprinte brochure bladeren? Stap gerust binnen bij Kettner Makelaardij, om de brochure op te halen! Het kantoor vind je aan de Kralingse Plaslaan 9, te Rotterdam.

Vind je het lastig om alles digitaal in orde te maken? Geen zorgen. De makelaars van Kettner Makelaardij staan klaar om hierbij te helpen. Je kunt hen bellen via 010 45 26 555.
Met vriendelijke groet,
Projectteam Blinq.