12 s5 Van Wijnen   De Blinkert cam 005 webp
Blinq vorm header

Locatie

Blinq. ligt in Capelle aan den IJssel, om precies te zijn aan de Valeriusrondeel. Woon je in Blinq., dan woon je vlak bij de uitvalswegen waardoor je zo op de A16 bent. Daarbij heb je de supermarkt om de hoek en vind je scholen in de buurt.

Blinq exterieurvisual blob

Alles binnen handbereik

Nieuwbouw midden in een bestaande wijk, ideaal. Een boodschap doen, lekker ‘terrassen’, sporten zo vaak je wilt, met de metro op pad en heerlijk de natuur in… of de stad. Blinq. maakt het je heel makkelijk, want hier heb je alles binnen handbereik.

Natuurlijk kun je genieten in de glooiende dektuin of spelen op het toffe plein, geïnspireerd op het originele zwembad. Liever op pad? Zowel de polder als bruisend Rotterdam, Gouda en Dordrecht zijn binnen een half uurtje aan te rijden, Den Haag en Utrecht liggen op 40 minuten afstand. En dan vind je ook nog eens de Hollandsche IJssel en de Nieuwe Maas in je ‘achtertuin’. En zoals je weet: waar water is, is leven. Dus beweeg je richting de waterkant en geniet bij een van de restaurants van een hapje en een drankje. Of maak een lekkere wandeling langs het water over de Dorpsstraat naar de Groenedijk die niet lijkt te eindigen en veel fijne horeca rijk is.

Bereikbaarheid

Met de metro, die op 5 minuten fietsafstand stopt, ben je in no time in het centrum van Rotterdam. In dit overzicht is aangegeven hoeveel reistijd je ongeveer hebt naar de belangrijkste voorzieningen in de omgeving. Zo fiets je binnen 10 minuten naar je favoriete ijssalon of brasserie. En bushaltes De Blinkert en Valeriusrondeel (lijn 37) liggen zelfs op maar 3 minuten van Blinq. vandaan!

OV Auto
Rotterdam 10 min 9 km
Gouda 40 min 18 km
Dordrecht 40 min 21 km
Den Haag 55 min 35 km
Utrecht 60 min 35 km